Sorry, but another post in danish!
 
Vil du gerne lære om Islam, men ved du, at du har svært ved fysisk at møde op hver gang?
 
Du har nu chancen for at lære Islam, hjemmefra sofaen eller et helt andet sted, som du selv bestemmer.
 
Det er ikke hvem som helst der underviser. Det er en Mufti der er opvokset her i Danmark, har dansk uddannelse. Det er Mufti Imran bin Munir Husayn. Han har islamisk uddannelse, med ijazah (tilladelse) til at videreformidle viden. I over 15 år, har han formidlet islamisk viden på dansk.
 

1. Min største anbefaling

Jeg har selv, været til flere kurser hos IslamAkademiet og det er klart noget jeg altid og med god samvittighed anbefaler andre.
 
Det er lige meget hvor i landet eller i udlandet du befinder dig. Du kan altid være med, så længe du har internet og kan dansk. 
 
Kan du ikke lige nå at være med, så skal du blot melde afbud og se lektionsoptagelsen senere. – Det er dog bedst at være med live, hvor du med det samme kan stille spørgsmål og få opklaret evt. tvivl, som du får under eller efter undervisningen.

 

1.1 De to kurser

Der udbydes lige nu to kurser, uafhængige af hinanden. Selvom du aldrig har studeret islam før, kan du være med.


  1. Grunduddannelse i Islamiske studier – modul 4
    (Kræver ikke at du har deltaget i de andre moduler.)
  2. Imam al-Ṭaḥāwīs troslære
 
Personligt, synes jeg at de begge kurser er vigtige (jeg skal med til begge to). De starter op d. 14 december, så skynd dig at tilmelde dig, så du ikke glemmer det!

 

1,2 Troslære (‘Aqidah)

Imam al-Ṭaḥāwīs troslære, utrolig vigtig for os som muslimer. For hvis vi tror på noget forkert, kan vi aldrig have den fuldkomne tro og opnå retskaffenhed. Vi kan hurtigt blive vildledt og vores Akhira kan blive en destruktion af os selv.
 
Derfor er det rigtig vigtigt for os, at beskytte vores iman og kunne genkende hvad vores tro er.

I vores tid er der nemlig en del, der uden kilder og uden den rigtige viden, går rundt og spreder løgne om islam og dermed vildleder andre. Det er ikke kun farligt for dem selv, men også for alle dem de vildleder.
 

1.3 Grunduddannelse modul 4

Som muslim er det også vigtigt, at lære at recitere koranen og forstå i hvert fald nogle af kapitlerne. Det er også en vigtig ting, at lære nogle bønner (dua’a) der gør det muligt for os, at kommunikere med Allah så bedste vis. 2. Hvorfor?

Fordi vi som muslimer er forpligtet til at søge viden om islam.

 
Tænk … hvis vores egen ‘Aqidah ikke er på plads og hvis vi ikke ved hvordan man laver en smuk dua’a, Hvordan skal vi, lære vores kommende generationer det? Det er vores pligt at tilegne os selv viden. 
 
“Ses” vi online, til undervisningen?
/Hafsa Farooq
 
P.S. Det er en enestående mulighed for at søge viden og forbedre dig selv og for dine (kommende) børn.